fredag 26 april 2013

FALAFEL BULLAR





Som ni redan vet är jag med i en kampanj som går ut på att jag provar olika vegetariska produkter av Hälsans Kök. I dag smakade vi på falafel bullarna, som jag stekte i pannan. Serverades med sallad och american-dippsås!

Jag har en gång tidigare smakat på falafel bullar och det jag minns av den gången var att de var torra. De här bullarna var inte alls lika torra, som de jag åt första gången. Dessutom passade dippsåsen jätte bra till! Fast jag rekommenderar nog att man har någon sås till bullarna, annars är det lite torrt och tråkigt. I dag hade vi endast sallad till, men såklart kan man ha ris, pasta eller potatis också!

De är dessutom jätte lätta att tillverka. Endera steka, i ugnen, i mikron eller i en friteringspanna.

Här tills har jag en helt bra syn på Hälsans Kök produkter! Hoppeligen bevisar också de andra produkterna jag provar på att vegetarisk mat kan vara gott!

Det enda jag nu kan säga som är lite mindre positivt är att de har lite högre pris på sig. De här bullarna kostade typ 4,30e. I paketet fanns 14 st bullar. Fast sen igen så är grönsaker och vegetarisk mat alltid dyrare.

Det finns olika recept på hemsidan, vad man kan göra av de olika produkterna ifall man inte själv har någon idé. Kolla här www.halsanskok.fi
Kolla också Buzzador sidan om du vill gå med där! www.buzzador.fi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.