tisdag 16 april 2013

VAD SKA MAN HA PÅ SIG?



Alltså det är stor skillnad i bilder om man har något färgglatt på sig, jämfört med outfit bilder då man har mörka kläder på sig. Just nu blir jag inspirerad av outfits som har färger och ser somriga ut! Fina och ljusa färger, fast också granna neon. Nu är det dessutom sista chansen att gå med lite tjockare och varmare kläder, för mätaren börjar hålla sig på plus sidan! Jag skulle egentligen vilja nu redan börja gå med tunna och somriga kläder och vårskor, men måste lite ännu kämpa och gå med mina lite varmare kläder, för snart ska de gömmas djupt in i skåpet.

Det är nästan den jobbigaste tiden av året nu, då det är lite vått och blåsigt ute, så det är inte riktigt vinter men ändå inte helt vår. Så det är svårt att hitta en rock, som är varm men ändå inte för varm. Den ska hålla lite vind och lite regn kanske. Samma sak med skor. De ska tåla lite vått, vara lite varma, men inte ändå vinterskor.

Lika jobbigt varje dag att försöka planera vad man ska ha på sig, för att först när man är ute så vet man vad man borde ha haft på sig. Då vet man ifall man gjort ett fel val.

Btw, mina citygummistövlar är mycket bra att ha! Ser inte precis ut som gummistövlar, men håller ändå vatten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.