tisdag 24 september 2013

FITNESS MOTIVATION

Losing weight, Getting happy. | via Tumblr

Losing weight, Getting happy. | via Tumblr
healthy snack

Fitness Barbie Motivation

🍉
Bilder: weheartit.com

Jag är lite borta med min träning nu. Jag tränar och vill träna, men jag har inga mål just nu. Jo, jag vill bli ännu mera fit och få synligare muskler, men jag vill också ha mera konkreta mål. Jag har redan nått mitt mål jag har haft en längre tid; att springa milen. Det klarade jag förra våren och jag ska nog fortsätta med löpningen, men jag har lite tappat lusten för det nu när jag klarade mitt mål. Motivationen försvann och nu när jag inte har något konkret att kämpa för, så är jag lite lat.

Jag funderade på gymmet i dag med Prillan vad mitt mål kunde vara. Nu när jag har min squat challenge, så då är det ju mitt mål nog på ett sätt, alltså att orka 250 squats på en gång. Men vad annat då? Jag funderade att borde jag ha ett mål som typ att jag ska orka 20 push-ups med raka ben? Jag vet inte riktigt vad jag vill nå just nu, men jag tänker nog fortsätta träna och må bra. Jag vill vara frisk, hälsosam och att min kropp mår bra. Det är mitt mål och orsaken varför jag tränar, men jag är ändå lite fundersam över mina mål och vad jag vill åstadkomma. Det är alltid lättare att hållas motiverad då man har ett konkret mål att kämpa för.

Men fast jag är orsäker just nu, så tänker jag fortsätta träna och äta hälsosamt. Jag har fått träningen att bli vardag för mig och jag mår så mycket bättre nu än vad jag mådde för något år sedan. Jag älskar att träna och jag mår så mycket bättre när jag gör det, fysiskt och psykiskt.


För känslan man har efter ett träningspass är nog så otroligt bra, så det motiverar nog förtillfället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.