söndag 22 december 2013

SLÖ SÖNDAG


Det är länge sedan jag sist bloggade med datorn. Det har blivit ganska många mobilinlägg här senaste dagarna, men jag har inte haft tid att öppna min dator. Det går ändå ganska behändigt att blogga med telefonen!

Jag tänkte att jag berättar lite om igår kväll. Vi satt alltså hemma hos Lottas föräldrar och dit kom hennes bror och kusiner. Vi drack lite vin och whiskey och det slutade med att vi var i pianorummet i över två timmar och sjöng olika sånger medan Thomas och Kimssu spelade. Det var en rolig kväll som slutade sent på morgonnatten. Efter några timmars sömn steg jag och Lotta upp och lagade lite morgonmål och slöade på soffan i några timmar. Vi har hunnit planera en massa roligt med Lotta och det har varit så skönt att få prata och umgås med henne!


Jag hade ett roligt veckoslut och det gick nog underligt fort. Ikväll ska jag bara slöa hemma och Nicke ska komma hit. Jag tror vi ska bada bastu och dricka lite glögg ikväll och imorgon blir det sista förberedelserna före jul! Jag har nog så fullt upp med program nu kommande dagarna att jag tror tiden kommer flyga iväg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.