tisdag 21 januari 2014

FEST IGÅR

Det blev först mat på Rico's och några drinkar. Där var live music och en av våra tjejer var också och sjunga några gånger på scen. Hon sjöng så otroligt fint! Där drack jag en frozen strawberry daiquiri som jag hade fått smaka på tidigare på dagen i skolan när vi hade lite info om mixologi. Smakade jätte bra och nu kan jag också själv göra såna!
Det blev visst lite sent ändå. Vi var hemma typ tre, men ingen bakis för jag drack inte mycket! Vi var för det mesta på grabbarna grus där jag dessutom träffade en finsk backpacker. Han är lika gammal som jag och bor faktiskt i Vasa! Sjukt hur liten världen kan vara!
Där fick vi vara på vip sidan och där var ett gäng med svenska killar som fick hela tiden fulla flaskor med fisherman shots så de delade ut shots åt oss också. Jag vet inte vad det var för grej, men en bartender hämtade hela tiden ett ämbar med shotsglas och en hel spritflaska och sedan massor med sprite, tranbärsjuice och energidricka och en massiv vodka flaska. Så de blandade drinkar där själv.
Men som sagt så drack jag inte så mycket igår. Vill ju ändå vara pigg i skolan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.