lördag 11 januari 2014

WATERMELON SHAKE

Bakis morgonmål! Nej, inte är jag så farligt bakis men lite. Klockan tre ska vi åka till Iguana beach, som är en private beach där vi ska ha beachparty och welcome dinner. Beer-pong, shotgames, flair och något sånt står på schemat.

Men lite om igår... Vi hade sjuuuukt kul! Har tyvärr inga bilder att visa (borde komma på facebook sidan nog lite bilder) för jag hade inte telefonen med mig eller kamera. Men vi hade White party här nere vid loungen och de hade dekorerat fint och vi fick drinkar för 2e. Sedan åkte vi till Banglaroad där alla barer finns och så gick vi till sju olika barer (pub crawl som det kallades). Så vi fick se många olika ställen och så fick vi en gratis shot på varje ställe också.

Vi gick först till BTD (bartender bar) där vi fick se en otroligt bra bartender! Han kunde flaira sjuuuukt bra! Visst tappade han saker flera gånger men sen gjorde han om det och klarade det. Han hade ett otroligt tempo och det var helt sjukt! Han tände eld på bardisken och så kastade han flaskor som brann. Sen dansade han på bardisken och hällde tequila från flaskan i allas mun. Japp, jag fick också! Och två gånger dessutom. Det var helt otroligt bra show där!

Sedan har vi varit till många andra ställen men mot slutet började folk minska och alla började åka hem, så redan två tiden tog vår kväll slut. Det enda som var jobbigt under kvällen var värmen! Alltså svetten bara rann när man dansa och håret var vått och äckligt, hahaah! Men kul var det ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.