torsdag 13 mars 2014

CHERRY




Oj oj vad jag gjorde god körsbärskräm till efterrätt i dag! Alltså mums! Hade helt glömt hur gott det är. Lite grädde ska man ha till såklart, hihih. Jag har haft körsbären i frysen i flera månader och nu äntligen fick jag bort dem, men krämen blev så god så jag tror jag måste ta lite mera körsbär från mammas frys och göra körsbärskräm snart igen! Som tur har vi ännu några portioner kvar i kylskåpet, så har vi efterrätt i morgon igen!

2 kommentarer:

  1. Prillans tipshörna: när ja äter kräm som mellanmål brukar ja sätta rahkaa på iställe för grädde. Men om de e efterrätt så ska man ju såklart ha grädde. :D Testa nångång, men då ska ju krämen vara söt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter bra!!!! :P ska testa de nångång!

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.