torsdag 8 maj 2014

SUSHI ÄR DET BÄSTA JAG VET

Jag har hunnit gå på gym, äta lunch på stan med flickorna, köpa gåvor och besöka Punnitse & Säästä för sista gången den här våren. Nu är pengarna slut! Sushin var igen det bästa jag ätit någonsin och jag vet inte hur jag ska klara mig hela sommaren utan Magokoro. I dag blev det 16 bitar och endast 10e, och det är nog billigt jämfört med t.ex. Borgås sushipriser. Jag smakade första gången på inari i dag, som är friterad tofu med ris inuti. Smakade intressant och riktigt gott!

Fick veta att vi inte har skola ikväll, så nu har jag resten av dagen tid på mig att städa och packa här hemma. I morgon får jag äntligen sommarlov, hurra!

4 kommentarer:

  1. Va tyckte du om dendär tofugrejen ? :P på Tiger Sushi får man ju under lunchtid äta så många bitar man orkar för 11e så int e dyrt bara man går på lunchtid :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inari smaka intressant och lite sött faktiskt! :) Sant att dom har ju lunch som är billigt! Men dom har int så stort urval i sushin, men riktigt goda är de! :) tänkte lite mera också på det där nya sushi stället. Såg att det är flera euro dyrare jämfört med Vasas priser!

      Radera
    2. Dedär nya stället har också dendär Inari, o ja har int riktigt bestämt mig för om den e god eller int, söt e den ju :D ja tycker den påminner om kakor o kex som man äter i södern :p de nya ställe e ju nog dyrare men nu när ja gick där förbi så såg ja att dom har sänkt sina lunchpriser :o

      Radera
    3. Okej! Jag har int ännu varit där och testat, för har tyckt det är så dyrt, men tänkte nog i sommar gå dit och prova! :) bra om dom sku ha billigare lunch ju! :D

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.