torsdag 5 juni 2014

BACK ON TRACK

Småningom börjar jag komma igång med träningen igen efter min lilla flunssa. Jag mådde ganska mycket illa och hade ingen matlust fast jag annars kände mig helt frisk (förutom då snuvan) men jag var ganska energilös när jag inte åt så mycket. Gick på vågen och märkte att jag tappade över 2kg under tiden jag var sjuk, för jag har ätit så lite men ändå jobbat och varit igång. Nu börjar jag äntligen ha matlusten tillbaka och snuvan är nästan borta!

Duktiga jag steg upp halv 7 i dag för att träffa Nise klockan 7 på gymmet och träna tillsammans med henne. Jag börjar jobba först klockan 16, men visst är det skönt att träna på morgonen och sällskap är alltid roligt! Har ändå tagit det lite lugnare på gymmet nu, för jag vill inte bli sjuk pånytt. Efter en timmes gym kom jag hem och yogade lite och strechade kroppen! Skööööönt! Jag har haft en helt för lång paus från yogan så nu måste jag försöka minst en gång i veckan! Kroppen blir annars så stel och styv och det tycker jag inte om.

Tänk att klockan är endast 10 på morgonen och jag har redan min dagens träning gjord! Jag rekommenderar att ni också tränar på morgonen, för så har ni hela dagen och kvällen tid till annat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.