torsdag 12 juni 2014

PHOTO A DAY - 12

Jag hade svårt att välja en favorit utsikt så jag valde att göra ett litet kollage. Min absolut favorit syn är när blommorna börjar blomma, speciellt äppelträden, syrenen och lupinerna. För det betyder att sommaren är här! Vi har alltid haft syrener på gården, så det har alltid varit ett tecken på att sommaren är här när den blommar. Min mommo hade ett jätte stort och gammalt äppelträd på deras gård och det var ett annat härligt tecken på sommaren.


Lupiner ger mig glada barndomsminnen för när jag var liten brukade vi åka runt i Finland med vår husvagn och alla de där långa bilresorna satte jag och stirrade ut genom bilfönstret och beundrade lupinerna. Min favoritfärg är den som är lite rosa-lila. Jag frågade alltid pappa om vi kunde stanna bilen så jag kunde få plocka lite blommor, men oftast var vi ju på motorväg så... Hahha.


Det är alltså min favorit syn när de här blommorna börjar blomma, för alla härliga barndomsminnen dyker upp och jag vet att sommaren är här. Sommaren är ju absolut den bästa årstiden enligt mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.