tisdag 3 juni 2014

PHOTO A DAY - 3


Dagens bild är inte riktigt något som är gott, men något jag tycker är bra! Jag vet att jag har bloggat om de här tidigare, men jag tycker de är så bra att jag kan nog blogga pånytt om det. Alltså vitlökstabletter som hjälper bland annat för motståndskraften och hjärtat men också mot myggor och fästingar! Jag vet inte vad som har hänt med mitt blod senaste åren, men myggorna ÄLSKAR mig. Och när jag säger ÄLSKAR med stora bokstäver så menar jag att de älskar mig så mycket att de hittar mig var som helst, när som helst på dygnet och de bjuder alla sina myggvänner på blodfest på mina ben. Mina ben är helt fulla med myggbett som dessutom sväller upp till lika stora som golfbollar och det stoppar inte heller myggorna att hitta nya ställen att bita mig.

Lördagen (lite på en vecka sedan) var jag på fest och den kvällen hann jag få över 100 myggbett på mina ben (och några andra ställen) och jag har fortfarande märken kvar. Så ni kan gissa hur snygga ben jag har haft när de är fulla med röda prickar!

Det som har hjälpt mig senaste somrarna är de här vitlökstabletterna. En tablett till dagen har räckt och det har skyddat min kropp från de flesta myggorna. Ibland när jag har vetat att jag kommer att vara på en stuga eller någonstans där det finns mycket myggor, så har jag tagit två tabletter och det har verkligen hjälpt! Lite myggbett får jag alltid nu och då fast jag äter de här tabletterna, men absolut inte lika mycket och inte lika stora märken! De här tabletterna har fungerat som min räddning! Annars kan jag inte alls gå med bara ben, för de är så fulla med myggbett och de kliar så sjutton!

Jag hoppas de här tabletterna hjälper mig i sommar igen. Jag har nu redan börjat äta av dem, för som jag sa så myggorna hittar mig nog!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.