fredag 6 juni 2014

PHOTO A DAY - 6


Bilden till vänster är tagen halva maj 2009 och den andra är tagen i augusti 2009. När jag ser på gamla bilder så känns det som en evighet sedan, fast ändå tycker jag inte att jag har förändrats så mycket. Blond, runda kinder och ung, det ser jag i spegeln fortfarande. Fast lite rynkor börjar väl synas snart, haha.

Det som är synd är att jag har inte så mycket bilder från högstadie tiderna, för vår urgamla dator gick sönder och dit försvann alla mina gamla bilder. Jag tror nästan att jag har bilder först från 2007. Fast det var inte så vanligt att ta massor med bilder före det. Tänk att vi inte har vuxit upp med kameror överallt och nu i dagens läge är det naturligt att fota allt och överallt. Konstigt att tänka tillbaka att vi faktiskt har haft endast en urgammal dator som knappast användes till något annat än spelande, endast mina föräldrar hade mobiltelefoner och vi barn lekte ute alla dagar. Ingen facebook, bloggar, instagram, internet överlag och alla satt och faktiskt pratade med varandra och inte petade på telefoner hela tiden.

Lite saknar jag tillbaka till de enklare tiderna... Tiden går så otroligt fort och först efteråt kan man förstå hur bra det har varit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.