måndag 8 december 2014

HOT & NOT

HOT

Något som jag fortfarande tycker är superhett är målade läppar. Speciellt nu på hösten och vintern tycker jag om mörkröda och lila nyanser. Själv brukar jag ganska sällan måla läpparna, för jag är fortfarande lite ovan, men tycker det ser jätte snyggt ut! Jag vill nog försöka vänja mig med att se mig själv i målade läppar, för visst är det så snyggt med läppstift?!

Jag är själv mera läppglans-tjejen. Jag har alltid läppglans på mig när jag ska på fest och när jag fixat mig, men borde faktiskt börja använda läppstift mer! Tror dessutom att jag har en hel del olika färger i min necessär.


NOT

Något som jag inte tycker alls är snyggt är hål i strumpbyxor eller strumpor. Usch, jag får riktigt rysningar när jag ser sådant. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men tycker bara att det inte ser bra ut. Det är något jag själv inte skulle gå med.

2 kommentarer:

  1. läppstift e faktist mycky bekvämare än läppglans som bara kletar så du ska absolut börja använda de mera! :) hål i strumpbyxona går ja ofta me, tyvärr.. att de allti ska fastna i nån spik eller tarraband...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måst börja testa! :) vanefråga. Hehehe men du går int på flit med hål :D de är nog värre.

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.