onsdag 7 januari 2015

BONJOUR!

Hej från Paris!

Vårt flyg från Kuala Lumpur startade några timmar senare än meningen, så vår 9h mellanlandning i Paris blev också några timmar kortare. Men bestämt ville vi ändå åka och se Eiffeltornet. Vi har yrat med kartor i handen och från metro till metro men hittade nog tornet. Hahaah, men mycket såg vi inte! Det var ju så sjutton med dimma så vi såg bara roten, hahaa! Typiskt vår tur alltså.

Men några bilder måste vi ta. Men påriktigt förstår inte hur vi har kunnat ha såååå mycket dålig tur under vår resa! Haha har inte kunnat göra annat än skratta. Med försenade rinkkor, regn, försenade flyg, jobbiga rumskompisar och matförgiftning. Det är bara så komiskt att typ allt som kan gå fel händer åt oss. Tur har vi kunnat ta allt med humor.

Aah just det! Någon har skjutit här i Paris och det kan påverka vårt flyg ifall vi alls får åka. Japp japp, precis vår tur!

Hahaaa alltså livet hemma i Finland kommer att kännas så lätt efter allt det här. Fast det har varit jätte roligt och bland de bästa resorna jag gjort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.