torsdag 1 januari 2015

KATA BEACH

Nu kan jag igen säga att vi bor på det lyxigaste stället hittills! Ett guesthouse ungefär 150m från Kata beach stranden. Stranden var härlig och vattnet var klart och varmt.

Skönt också att få duscha i varmt vatten då det på förra boendet kom bara kallt. Men härlig personal hade vi på förra stället i Patong och de gav oss en nyckelring som nyårsgåva! Aaws!

Det här rummet är massivt med en stor säng och en mindre, så nu behöver vi inte strida om täcke med Prillan, hihih. Badrummet är stort, vi ser faktiskt tv här (förra stället blev rutan svart efter 3sekunder och så hörde vi bara ljudet).

Två nätter på det här stället kommer att gå fort! Jag måste säga att det är jätte roligt och skönt att resa runt och bo på flera ställen. Vi får uppleva olika boenden och det är faktiskt inte så jobbigt att leva i en rinkka och inte packa upp allt. Jag har kommit fram till att det här är nog bästa sättet att resa. Man får se mera och hinner inte tröttna på ett ställe. Och alla ställen är ganska olika faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.