måndag 18 maj 2015

NIZZA dag 3

MONTE CARLO

 På fredagen tog vi kartan i handen, frågade hur vi kommer snabbast till Monte Carlo och så gick vi och letade efter tågstationen i Nizza. Den låg ganska nära vårt hotell och tåget för 2 personer fram och tillbaka till Monte Carlo kostade endast 10 euro.

 Genast vi kom ut från tågstationen framme i Monaco, så kände jag igen platsen och visste precis hur vi skulle gå för att hitta casinot och café de paris. Det är 6 år sedan jag senast varit där, men hittade hotellet där vi bodde med min syster och så gick vi ner och se på sevärdheterna. Kändes härligt att vara där igen och det är nog ett så otroligt fint ställe! Värt att besöka! Det var en superhet dag och vi gick säkert 5 km där i Monte Carlo, och där finns typ bara branta backar, så det blev nästan som träning! Vi hittade Adam & Eve, hihihi.


 Och hamnen.... Alltså tänk om man någon vacker dag kunde åka med en såndän lyx yacht?!


 Och så tillbaka till Nizza. Det tog bara typ 15-20 min med tåget till Monte Carlo, så vi hann ännu en sväng till stranden och sedan råkade vi hitta ett shoppingcenter ganska nära vårt hotell, så vi gick dit en sväng. Äntligen hittade Jonas lite kläder åt sig, för ganska billig peng!
 Sista kvällen klädde vi oss fint och gick och äta tre rätters på en restaurang. Maten var nog ingen större succé, men gick att äta. Första gången som till och med vinet smakade lite sämre. Annars har vi varit nöjda med maten och vinet där.


Fast det var redan sista kvällen så var vi glada och lyckliga, för vi hade hunnit med massor redan på resan och dessutom bara ta det lugnt och njuta av varandras sällskap. Härlig resa <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.