torsdag 7 maj 2015

VILKEN BLOGGTORKA!

Har nog säkert aldrig haft så här lång bloggtorka. Jag har bara inte haft lust. Det händer massor i mitt liv hela tiden, men har inte lust att fotografera allt mera och tiden tycks gå åt allt annat. Det skulle nog finnas tid att blogga, men ingen lust... Får se hur det blir med bloggen i framtiden... Kanske dags att sluta eller iaf ta en längre paus? Har ändå haft bästa tiden med bloggandet några år tillbaka då jag gick på evenemang och hade olika samarbeten och orkade faktiskt blogga varje dag och hade en hel del läsare.

Vad händer i mitt liv då?

👌
Jag har tränat ganska mycket. Eller tja, mycket och mycket men 3-5 gånger i veckan både på gym, hemma och utomhus. Har inte riktigt ännu nått mina mål, men är påväg dit.

Untitled
Har skrivit gradu. Alltså påriktigt har kämpat med den hela våren och det går så otroligt trögt! Har nog kommit ganska långt, tror jag börjar närma mig 50 sidor, men har nog en hel del kvar att skriva. Det tycks inte bara finnas tid eller energi till det? När ska jag hinna när jag jobbar och vill hinna med träning? Phuuuuuust. Tummarna upp att jag får den klar inom följande två veckor!

Nice, France
Väntar och packar redan till vår resa till Nizza! Är så i behov av semester och att få koppla av hjärnan en stund från allt som heter gradu, skola och jobb. Vi behöver också få lite tid att bara vara tillsammans med Jonas. Känns som om vi hela tiden har något vi måste göra och planer hit och dit, så vi har knappt tid att bara sitta hemma och slöa tillsammans.
Countdown: 5 days!

Annars så planerar jag lite livet framåt, sommarens planer, resor och allt sådant skoj. Mycket som kommer att hända igen och mycket att vänta framemot!


Bilderna lånade från weheartit.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.