tisdag 28 juli 2015

PIPEFEST 2015 HIMOS

Torsdagen startade vi mot Himos och första dagen på Pipefest började då! Vi hade en toppen bra stuga för oss själva, helt fast vid området, så alla kändisar åkte förbi vår stuga till stora scenen som låg helt fast vid oss. Vi bodde sex personer i stugan och vi var ett superbra gäng och vi har nog skrattat så otroligt mycke från torsdagen till söndagen! Såklart fixade vi en pool åt oss själva på vår terass, som många andra stugor skulle gärna ha lånat! Första dagen var lite regnig, som ni ser på bilden, men efter det hade vi ganska bra tur med vädret!

 Har sett många superbra artister! Tyvärr har jag inga bilder att visa på dem, för tog mest film med min telefon. Det var så otroligt bra fiilis där! Bland annat Brädi, Aste, Elastinen, Kasmir och JVG var där!

 Kasmir stod mycket vid porten som var där nära vår stuga så till sist måste vi bara springa dit och fråga om vi får bild med honom. Han verkade vara jätte skön typ och han pratade en längre stund med oss. Hans show var nog bland det bästa!

Hela Pipefest var så amazing! Har aldrig tidigare varit på festare och det här var så bäst när det var både stuga och festare på samma. Så vi hade bra för-,mellan- och efterfester i stugan och kunde springa fram och tillbaka till området. Det här är nog bland det bästa jag varit med om! Sjukt roligt med ett sjukt bra gäng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.