onsdag 19 augusti 2015

LEFKAS BILDBOMB 4

På lördagen var det meningen att vi skulle göra ett nytt försök på en båttur runt öarna och besöka fina ställen. Det blev ju inte av då på onsdagen, vilket vi var jätte besvikna över. Ja, vad hände lördagen då? Först så fick vi inte ens åka den båt som det var meningen att vi skulle få åka, den med solmadrasser som såg så mysig ut! Okej, den här andra båten var helt okej.

Vi hann vara ute på havet kanske 15 minuter och då började båten mittiallt sakta in i mitten av ingenting. Vi var på havet med några öar runt omkring. Hmm... Så fick vi veta att den här motorn också gått sönder nu! Så vi fick stanna där och vänta på att en annan båt skulle dra oss till närmaste hamn. Vi tog stunden till godo och simmade lite och vi fick gratis dricka på båten. Lite osäkert var det att skulle båtutfärden fortsätta, ifall de kunde fixa motorn. Vi hade ju inte hunnit till första stället heller! Men nej, när vi kom i land på en ö, så ordnade de en färja åt oss som skulle köra oss tillbaka till Nidri. Så det blev inte båtutfärd och fy vad besviken jag var! Det som jag hade väntat mest på!

Men det fanns inget att göra, så fick bara njuta av utsikterna på färjan tillbaka till Nidri och vara nöjd att vi fick pengarna tillbaka. Det var nog så otroligt synd att vi missade det! Men tur hade vi redan upplevt Porto Katsiki och Egremni, så vi hade iaf sett lite mera av ön.




Jonas fick mig som tur på bättre humör med sina fånigheter och dagen var räddad! Fick sola på beachen istället. 

Sista kvällen var vi ut och äta fint och på drinkar efteråt. Lite avundsjuk var jag nog när mamma och Thomas fick stanna en vecka till, men jag njöt så mycket under den ena veckan så det var riktigt skönt att komma tillbaka till vardagen och till mitt nya jobb. Det var en välbehövd semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.