tisdag 1 september 2015

HONEYMOON-FASEN

Ni vet säkert alla den där härliga honeymoon-fasen när man är nykär och kan inte sluta tänka på hur kär man är. I början då man bara stirrar på varandra, får knappt något gjort för man vill bara prata om allt och inget och njuta av varandras sällskap. Det är ju bland de härligaste känslorna då man är riktigt nykär och lycklig!

Min och Jonas smekmånad höll ganska länge, fast han flyttade in med mig redan efter någon månad. Det bästa är nog ändå det när vår smekmånad inte egentligen tog slut, utan det förändrades från det där nykära till djupare kärlek och vi insåg att det här är så starka känslor att vi tror faktiskt att vi kommer att vara resten av livet tillsammans. Visst saknar jag ibland den där riktigt första tiden då vi var helt fastklistrade och fnittriga, men vi har fortfarande kvar mycket av det. Vi vill fortfarande vara med varandra dygnet runt och göra allt tillsammans.

Jag åkte till Vasa på söndagen och var borta en natt. Jag och Jonas hade så ångest över det och båda hade svårt att sova då vi måste sova ensamma. Vi talade i över en timme i telefon, så som vi brukade göra då när jag var på praktik i Vasa. Det är ju nog riktigt friskt för förhållandet att vara lite borta från varandra, hahha.

Nog strider vi också, men tycker vi är bra på att lösa våra strid och för det mesta så lyckas vi skratta bort våra löjliga strider. För det bästa jag vet med Jonas är nog det att han får mig att skratta! Jag tycker det är viktigt att i ett förhållande försöka hålla kvar av de där nykära känslorna. Jonas får mig alltid att kännas som den vackraste tjejen i världen och att jag är det bästa han har. Han är så öppen med sina känslor. Jag älskar det att han kan stirra på mig med leende kärleksfulla ögon och mittiallt lyfta mig upp i luften och säga att jag är så otroligt vacker och att han älskar mig så mycket!

Hans småsyskon var här övernatten en fredag och de tittade också på oss hela tiden och sa att vi ser så kära ut. Tänk att barn också ser sådant!

Jag vet att det har gått bara åtta månader, men har nog aldrig haft så här starka känslor och varit så här säker på vad jag vill. Kärlek är det bästa som finns!!! <3


3 kommentarer:

 1. <3 ni är nog sååå gulliga
  Pusi pusi

  SvaraRadera
 2. Ja får snart diabetes me er två. ;) för mycket sött! ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha bästa kommentaren ever! :'D

   Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.