torsdag 15 oktober 2015

HÖST OCH VUXENLIV

Jag knäppte den här bilden en dag när jag var ute och gå. Härliga Borgå och hösten! Hösten har hittills varit jätte fin och vi har nog haft mycket bra tur med vädret tycker jag. Vi har haft mycket sol och inte så mycket höstigt väder, som regn och dystert väder.

Jag kan med glädje berätta att äntligen börjar min gradu vara på slutrakan! Det betyder att jag ska nu binda in den till tre exemplar som jag skickar in för granskning, så tummarna upp att min gradu blir godkänd så skulle jag äntligen få pappren ut! Det är så lite kvar och jag hoppas verkligen att jag hinner få mina lärarpapper före min födelsedag i november. Skickar mycket positiva tankar och önskningar upp i luften nu.

Det betyder sedan att jag är magister i pedagogik och att mitt vuxenliv egentligen helt och hållet har börjat, haha. Då har jag utbildning och ett yrke och det är det jag ska jobba med hoppeligen resten av mitt liv. Det här betyder ju att jag börjar bli ganska vuxen. Vad händer till nästa då? Fastanställning, husköp, bröllop och barn? Tja, vem vet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.