fredag 30 oktober 2015

HÖSTMÖRKNET

Nu har höstmörknet kommit och jag har redan börjat känna av kaamos-känslor. Jag är trött på morgonen, dagen och tidigt på kvällen. Jag känner mig kraftlös och har ingen motivation att göra något annat än ligga under filten på soffan och mysa. Och detta kommer ju så passligt nu när jag annars kommit så bra igång med träningen igen.

Jag äter D-vitamin och andra vitaminer som ska göra mig pigg och energisk. Jag förstår inte varför jag ändå varje höst måste falla in i den här mörkerdepressionen... Men jag är helt bestämd på att inte låta den förstöra mina planer eller låta den göra mig lat och deppig. Jag får bara kämpa extra hårt mot tröttheten.

Jag känner mig inte alls redo för vintern, för jag fryser precis hela tiden och då har vi inte haft så många minusgrader ännu (jag fryser ju nog då vi har plusgrader också). Tur finns det några positiva saker med mörkret och kylan och det är att jag får använda alla mina sköna yllesockor och tröjor, och på kvällarna kan man tända lite ljus och ha mysbelys i lägenheten.

Nu gäller det också att akta sig för vinterätandet, jag brukar nämligen börja äta mycket mera när det blir mörkt och kallt. Jag frossar i mig så jag ska klara mig hela långa vintern, hahah. Tur har jag Jonas som motiverar mig att röra på mig och att äta hälsosamt.

2 kommentarer:

  1. Prova på rosenrot! Ja åt de en höst/vinter före graviditetena å ammning å tänker börja igen nästa höst för de hjälpt faktist bra! :)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! De ska jag köpa och prova på! :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.