fredag 16 oktober 2015

MAKE UP

Förra veckans fredag blev jag och Lotta sminkade och fotograferade för Anna G's facebooksida. Jag fick smokey eyes med mörk grönt och terracotta, medan Lottas smink var inspirerat av Marilyn Monroe. Det var jätte ovant att ha så mycket smink! Jag använder otroligt lite smink jämfört med hur mycket smink som målades på mitt ansikte. Men det var roligt att få se slutresultatet, fast det var jätte ovant att se sig i spegeln.

 Ni kan gå och kolla Anna G's facebooksida HÄR.


1 kommentar:

 1. Hejsan, skulle du vilja prova ett kost- och träningprogram som heter C9?
  Säkert har du hört kritik om C9 på andra bloggar tidigare, men de har tyvärr inte själv provat på den. För det mesta kommer kritiken från då de som säljer C9 ibland fokuserar mera på viktminskningen än på välmåendet och kickstarten som C9 ger, som är den viktigaste faktorn!

  C9 är en kickstart för hälsa och träning,
  det är ett strikt träning- och kostprogram som gör dig mera hälso- och träningsmedveten på 9 DAGAR! Denna kickstart kommer ge dig vad du behöver, både psykiskt och fysiskt. Du får alla näringsämnen som du behöver och forever livings aloe vera kommer få huvudrollen i detta program och det finns en orsak varför, för den ger resultat inifrån ut, även kallad magens bästa vän. C9 kommer rena magen från plack och slagg som bildats i tarmen under flertals år och gör din mage bättre i skick!

  Du kan klicka in på min blogg och under kategorin C9 kan du läsa mera om det och börja gärna nerifrån upp! :)
  Om du är intresserad, skicka gärna ett mail till isabelbjon@gmail.com!
  MVH Isabel Bjon

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.