onsdag 11 november 2015

ÖNSKELISTA

Här kommer min önskelista på vad jag önskar mig till födelsedag och julklapp. Det här året tyckte jag det var extra svårt att komma på något jag vill ha eller behöver, men kom på några saker.

1. Ett täcke och lakan i storlek 240x220 (det går bra att dela ett litet täcke, men lättare skulle det vara med ett gemensamt stort)
2. Pengar eller gåvokort. Jag skulle vilja köpa en Helly Hansen rock, en annan städig rock, träningskläder och annat skoj.
3. Bruka Design chipsskål beige, turkos eller lila och dippskål gärna i beige färg.
4. En keramisk stekpanna.
5. Victoria's secret body lotions. Ingen skillnad med doft.
6. En osthyvel, haha.


Sedan är jag alltid tacksam för alla gåvor! Lyktor, ljus, löste, strumpor, hudvårdsprodukter, smink, partylite grejer... Jag är också mycket glad om någon vill ge någon upplevelse, som t.ex. bjuder mig på kaffe, bio eller något liknande.

3 kommentarer:

 1. Anonym21:28

  Jag är lite mer minimalist än vad du är! :) Nå, en knäpp fråga här (som är helt Off Topic!), hur skulle jag som svensk man göra för att hitta en finlandssvensk tjej? Tycker de östsvenska dialekterna låter så fina. :[ Men hoppas du får vad du önskar...

  Ronny, Åmål

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Förlåt att du har fått vänta så här länge på svar...

   Svårt att säga hur du ska hitta en finlandssvensk tjej för det finns ingen guidebok för det :D men alltså besök Finland t.ex. kryssning mellan Sverige och Finland är redan ett bra sätt att träffa på en finlandssvensk :) Eller kolla instagram eller något liknande. Svårt att säga... :D

   Hoppas du fick svar på det du ville.

   Radera
 2. Anonym22:10

  Hej!

  Lugnt, har all tid i världen. :) Hmm… jag har blivit föreslagen att sätta in kontaktannons i en finlandssvensk tidning (VBL), men det verkar mest som dessa handlar om att sälja saker samt födelsedagsannonser, ingen specifik kontaktkolumn. Hittade enbart en FS datingsajt på nätet, men den verkar vara en betalsida. Visst, en båttripp kan vara en variant.

  Men jag är av ett lite äldre garde än du är, hur f.n använder man Instagram för att hitta en dejt då? Och det handlar inte om att hitta en finlandssvenska bara för att, vi behöver ju dela intressen också. Har besökt Finland, men inte hittat några finlandssvenskar att samtala med alls. :( Otur bara kanske? Ska jag fara raka vägen till Korsnäs istället? :D

  Jag har inte använt Facebook sedan de meddelade de kan sälja mina bilder till tredje part utan min vetskap eller att jag får ersättning. De rackarna äger ju Instagram också. :( Kanske jag bryter min egen integritetssköld (som ni yngre inte verkar känna till, haha) och spelar in en YouTube-video där jag presenterar mig själv och lägger upp i en kontaktannons.

  Text kontra röst är milsvid! Texten kan vara superintressant men hennes röst kan vara totalt avtändande. Haha. Rösten är SÅ viktig! Förlåt – hoppas du inte ser mig som bloggkapare här nu. Off Topic och allt.

  Hur dejtar ni finlandssvenskar sinsemellan då? Hur ’hookar ni up’? Du behöver inte alls svara på detta. Jag har bara jollrat iväg nu…

  /Ronny

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.