måndag 28 december 2015

JULDAGEN OCH JULANNANDAG



Juldagen firade vi i Forsby tillsammans med Jonas familj. Där fick vi även lite julklappar och god julmat. Kvällen firade vi tillsammans med vänner hemma hos oss. Vi bjöd på juldrinkar, som ni ser på bilderna. Inte något så speciellt utan flaskans innehöll hälldes i glaset med en polkapinne och voilá så var drinken klar!

Den 26 firade vi som vanligt hemma hos min pappa. Istället för julmat så hade pappa fixat tillsammans med Jonas gås med rödvinssås, batat-potatismos, ugnsrotsaker, köttbullar och syrran hade fixat en god rucola-vattenmelonsallad. Till efterrätt åt vi Jonas goda och mumsiga pätkis cupcakes. Nami nami!

Så julen firades med alla våra familjer. Fast vi knappt varit hemma och bara kört runt från hem till hem, så har jag haft en jätte skön och mysig jul. Att få fira med de nära och kära man har är nog det bästa! Får se hurdan jul det blir nästa år! Det är svårt att veta hur julen ser ut desto äldre man blir. Någon jul kommer vi säkert att ha ett eget hus och familj med Jonas, så då kanske det blir nya traditioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.