lördag 13 februari 2016

ULTIMATE GIRLFRIEND

Jag och Nea är nog perfekta flickvänner! Vi hade i smyg planerat och bokat övernattning i Helsingfors ett veckoslut. Pojkarna trodde att vi skulle bara shoppa och äta i Helsingfors, men vi hade lite andra planer. Vi höll det hemligt i flera veckor och även då vi ännu åkte till Helsingfors. Vi lämnade pojkarna på en öl och så gick vi till hotellet, checkade in och fixade rummet i skick. Vi hade lite hjärtdekorationer och så skumppa såklart. Sedan träffade vi pojkarna och förde dem dit. De blev nog så överraskade! Jonas min var nog helt toppen! De blev så överlyckliga och glada att de behandlade oss som prinsessor resten av dagen och kvällen. Jag hade packat i smyg Jonas och mina saker i en väska, som vi hade i Neas bil.
Det blev inte så mycket shopping, men vi var och äta lite smått och gott på en mexikansk restaurang och drack några goda drinkar där. Sedan chillade vi i hotellet och klädde upp oss lite finare. Vi gick ut och äta och efter det ännu en sväng via hotellet efter det. Där efter fick vi fundera vart vi skulle gå och dansa. Tro det eller ej men vi bestämde oss för att fara till DTM (don't tell mama) som är en regnbågebar, haha! Alltså men det var sjukt roligt att vara där! En rolig upplevelse och faktiskt skönt när det inte var lika köttdisk-känsla där, som det annars brukar vara i Helsingfors. Nu behövde vi inte skuffa bort alla äckliga fyllegrisar som tror att de får göra vad de vill. Fast visst fick vi lite uppmärksamhet där också, men det var nog mest Jonas och Topi som fick uppmärksamhet och mycket flirt! :D


Nästa dag åt vi hotellfrukost och sedan körde vi till Itis och shoppade lite. Jag fyndade såklart inte riktigt något, men vi besökte också IKEA och därifrån köpte vi ett vardagsrumsbord. Efter allt shoppande körde vi hem till oss och så hade vi en mysig filmkväll alla tillsammans. Det blev en skön och slö söndag. Veckoslutet var helt toppen och det var nog värt hela pengen! Det var roligt att överraska Jonas och bjuda honom på lite lyx.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.