onsdag 9 mars 2016

CHILL PERIOD

Jonas bakade oreobrownies på måndagen, och håhhåjja vad de blev goda! Muuuuumsigt värre! Oroekex, vitchoklad och färskost (och smör såklart!). Söta och goda, men inte vill man mumsa i sig för stora bitar av det goda för lite för präktigt blir det nog då.

Den här veckan har jag varit trött, frusit och så har jag haft 37 grader på kvällarna. Gaah, vem orkar bli sjuk nu igen! Så jag har tagit lugnt med tränandet och istället mumsat i mig allt möjligt gott, haha. Igår hade vi bestämt gymdejt med Lotta, men det slutade med att vi drog Jonas också med och så for vi och äta sushibuffé istället! Men märkte efteråt att jag hade 37 grader, så riktigt bra att jag inte tränade. I dag steg det igen till 37 när jag kom hem från jobbet, men efter en riktigt god och skön powernap, så sjönk det ner till mitt normala temp. Så vi gick till Ladyline med Lotta och Nise på hot yoga. Skööööönt i det varma rummet och att få tänja kroppen.

Jag har också märkt att jag har börjat släppa loss lite mera med mitt ätande, dvs. har inte orkat fundera så mycket utan har haft en period nu som jag har ätit precis det jag vill när jag vill. Det har alltså blivit sötsaker varje dag, men just nu har jag behövt det och har nog ingen morkkis för det. Livet är en njutning och att gå och må illa över att man ätit "för ohälsosamt" är slöseri på energi och tid, enligt mig. Äter ändå grönsaker varje dag och det är redan en vana att se till att någon måltid till dagen är "ett bättre val", så att lite klämma i sig choko mellan varven gör inte så mycket skada. Kesäkuntoon 2016 blir nog som varje år har varit för mig. Jag gör det som känns bra och så är jag nöjd och stolt över den kropp jag har.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.