måndag 31 oktober 2016

GIRLS GIRLS GIRLS

På lördagen hade vi flickkväll hemma hos Sanna. En tjej fattas från bilden, men vi var alltså jag, Sanna, Nea, Ale och Jenni. Vi hade olika hälsosamma snacks och jag drack endast vichy och vatten den kvällen. Vi satt ganska länge hemma hos Sanna och pratade om allt möjligt, men vi bestämde oss också för att gå en sväng ut till klubben för att se hur alla har klätt ut sig till Halloween. Det var helt intressant att dricka vatten och följa med alla i fiesta, haha. Jag som trott att jag aldrig i livet skulle klara av att gå dit nykter, men det är ju sällskapet som gör det bra, och jag hade jätte roligt! Vi dansade och träffade lite bekanta. 

Hade dessutom glömt att klockorna svängs, så vi skulle ha kunnat vara lite längre ute, men jag och Nea hade våra jappar hemma hos mig på en liten boysnight och de saknade oss, så vi kom nog före morgonen hem. Nästa dag vaknade jag glad och pigg och började genast fixa till lite frukost. Vi gick all-in med frukost och fixade mörkt bröd med avokado, apelsinjuice, kaffe och plättar med sylt och grädde till frukost. Omnomnom vilken söndagslyx!

Vi bestämde oss sedan lite extempore att vi skulle köra till Jumbo för att shoppa lite till kryssningen vi ska på kommande veckoslut. Det är 90-tals tema på båten, så vi bestämde oss för att gå enligt tema och klä oss i 90-tals kläder. Lite nytt måste köpas, för har inte riktigt sådana kläder i mitt klädskåp. Där gick sedan hela dagen och kvällen när jag, Jonas, Nea, Topi och Sanna shoppade och gick ut och äta.

Tycker så om vårt gäng! Vi kan göra allt tillsammans! Vi festar, tränar, shoppar och lagar mat tillsammans. Det är helt klart det bästa att umgås med så här awesome typer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.