lördag 29 april 2017

IT TAKES TIME AND A LOT OF WORK


Så här såg förra veckoslutets after workout breakfast ut. Scrambled eggs och proteinpancakes, omnomnom. Vi hade träning tidigt på veckoslutet och då brukar vi bara äta en smoothie före träningen, men efter träningen ska det tankas lite mera så då passar just det här bra. Ägg, proteinpannkakor med lite jordnötssmör och jordgubbar och såklart kaffe. Vi har blivit bättre på att äta mindre före träningen och mera efter träningen och det fungerar bra för oss nu.

Träningarna går bra och fast det ibland finns dagar då man inte alls skulle orka eller tycker allt går dåligt, så känns det nog ändå bra efter träningen. Fast nu börjar det kännas som om jag skulle ha stannat på ett ställe med mina resultat, men det är inte värt att stressa över det. Efter påsken blev det också svårare att vara utan sötsaker igen, och nu är det ju Vappen så vet att det blir lite gott igen. Men det hör till livet och jag tänker inte få dåligt samvete över att jag äter en sockermunk på Vappen. 

Jag har redan fått otroligt bra resultat, som jag redan själv ser med mina egna ögon vilket känns häftigt! Visst känns det superbra när någon annan säger att det märks på mig, men att också själv se resultaten i spegeln är häftigt. Men har nog fått ganska synliga resultat nu då flera personer har sagt åt mig att jag blivit mindre och fått fina resultat, speciellt runt midjan och magen. I love it! 😍 Känner mig så mycket snyggare och bekvämare i min kropp nu, vilket är jätte viktigt för mig. Men lite tråkigt känns det när alla mina byxor är för lösa och stora vid magen och midjan... Jag har haft storlek S i Cubus byxor, bland annat mina jegging jane är i storlek S och nu är de alla för stora vid magen, förutom de nyaste jag köpt som jag har använt endast nu när jag är mindre. Samma sak gäller mina Lindex byxor, som jag har haft storleken 36 på, så nu är de också löjligt lösa och stora. Problemet är bara att just nu är min kropp ändå så oproportionell att jag kan inte köpa mindre storlekar heller, men borde köpa nya byxor i de här samma storlekarna för nu borde de inte bli lika lösa och stora när jag inte är lika stor själv.

Jag har tappat mest runt midjan och magen, så mina ben och arma har nog allt kvar ännu. Hoppeligen börjar jag få lite mera resultat på dem också, för vill ju ha en mer proportionell kropp. Men allting tar sin tid och det kräver att man faktiskt jobbar för det. Att se till att träna och äta bra hela tiden. Och jag kan nog säga att jag tycker att jag har ganska bra balans med träningen och kosten nu och det känns som om jag inte behöver tänka så mycket mera på vad och hur jag ska göra allt, utan det kommer ganska automatiskt. Två månader kvar till bröllopet! Iiiiks!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.