tisdag 18 april 2017

KINDERKAKA


Oh, here it is - The kindercake! Vi hade redan en längre tid planerat att denna påsk ska vi baka kinderkakan som fyllt alla sociala medier. Riktigt maffiga chokladbomben, som släcker din chokladhunger på en gång. Jag hade ju varit lite på tre veckor utan sötsaker helt och hållet, så att avsluta med denna mäktiga och präktiga läckerhet så fick mig nog att gärna gå tillbaka till sötsaksfritt.

Kakan innehåller vitchoklad, mjölkchoklad och mörkchoklad och dessutom ska den dekoreras med massvis kinderchoklad, så choklad finns det iaf i kakan! Dessutom borde det ha kommit en deciliter socker i receptet, men det lämnade vi nog bort. Det behövs nog inte socker när kakan är full med choklad!


Det var väldigt enkelt recept och visst var smaken himmelsk! Jag som älskar choklad...! Men för mig räckte den där ena biten och så var jag nöjd. Den var nog så söt och mäktig att flera bitar kan man nog inte äta av den. Vi ville dessutom slippa av med den utan att behöva ta hem alls, så vi bjöd den på påskbrunchen i Forsby och så fick vi ännu dela några bitar hit och dit till frivilliga. Nu har vi iaf provat på den och vet att den nog smakar otroligt bra, men så mäktig kaka vill man nog inte äta så ofta. Fick helt tillräckligt med choklad den här påsken!


2 kommentarer:

 1. Emma Fogde17:13

  Recept??😆😀

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag googlade bara kinderkaka och valde ett av dem recepten som kom upp 😊 den är så populär så finns nog bra recept på nätet!

   Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.