tisdag 18 april 2017

SMOKY PEPPER BURGERS


Jag kom med i en Buzzador-kampanj där jag fick prova på de här Santa Maria Street food produkter. Detta hör till deras Smoky Pepper Burgers. Jag fick alltså prova en burger spice- kryddpåse som skulle blandas i maletköttet, en kryddpåse som ska blandas med lök och gurka och en majonnäs Chipotle.

Själva konseptet var väldigt enkelt och jag kan tänka mig att många vill använda färdiga kryddblandningar för att få maten snabbare klar och ifall man inte vet hur man kan krydda maten. Först kan jag kommentera spice-mixen som skulle blandas i maletköttet att den var nog ganska smaklös. Och egentligen innehöll den sådana kryddor som man vanligtvis kryddar maletkött med (peppar och salt), förutom då vitlöken som kanske inte är typisk för alla. Den var alltså egentligen helt onödig för oss.

Till andra så den där påsen man skulle blanda i löken och gurkan, så den var nog riktigt en flopp i min smak. Jag förstår enkelheten och det blev ju som pickels gurka och lök då, men det smakade nog bara surt i min mun. Jonas gör nog mycket godare själv. Så den kommer vi nog absolut inte att köpa.

Sist men inte minst så Chipotle majonnäsen... Tja, vi köper ju inte färdig majonnäs för de smakar ju helt konstgjort jämfört med hemgjort. Den smakade inte heller något extra, inget jag skulle betala för. Då finns det nog godare sorter av köpis majonnäs än den där.


Alltså sammanfattat kan jag säga att jag inte kommer att köpa av de här produkterna mera, men jag förstår att det finns människor som gärna använder av de här produkterna. I min smak passade de inte, men kan nog tänka mig att prova på de där andra Santa Maria Street food produkterna som också är nya.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.