måndag 8 maj 2017

JORDGUBBAR OCH BLÅBÄR


Vi åt somrigt och gott på veckoslutet till frukost. Jag vet inte något somrigare än grekisk yoghurt, honung och färska bär till frukost! Det är så gott och fräscht, mums! Om jag bara kunde ha färska bär hemma hela tiden, så skulle jag äta det här varje dag.

Det som vi nog har hemma hela tiden och som vi äter nästan dagligen är knäckebröd med ägg. Det har blivit vår typiska frukost och kvällsmål, för det har vi alltid hemma. Ägget kan kokas eller stekas, så får vi lite variation. Väldigt enkelt och gott och perfekt då vi alltid har av det hemma. Vi har börjat äta ägg i ganska stora mängder, för det är nog så gott och enkelt att äta ägg och det passar med mycket.

Vi har nog nästan helt lämnat bort brödet från vår kost. Det har nog gått så bra, saknar inte ens det. Ibland är det gott att köpa ett brödpaket hem, men att äta bröd i några dagar räcker riktigt bra, så kan jag vara utan det igen en tid. Det bästa är nog att baka eget bröd, men det har vi inte heller gjort nu på en tid. Samma sak med pasta, det har vi också lämnat bort, så att vi kanske en gång i månaden lagar någon pastarätt, om ens så ofta. Det har nog gått bra att göra de här förändringarna i kosten. Vi äter mycket mera kött och grönsaker, vilket passar oss superbra! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.