onsdag 29 november 2017

HONEYMOON NR 2 HERE WE COME!


Igår bokade vi vår bröllopsresa nr 2!!! Äntligen! 😍 Och det blev Aruba, så som jag gått och drömt här en lång tid. Vi gjorde nog mycket research och funderade länge ska vi åka dit eller någon annanstans, då vi vill till så många ställen. Men till sist bestämde vi oss helt och hållet för Aruba, för det är i Karibien dit vi så jätte gärna vill och det är ett sådant ställe vi ändå aldrig mer kommer besöka, för det är en "honeymoon island". 

Jag har läst allt jag har hittat på nätet om Aruba och ett litet tips åt er andra som brukar göra så före resor; ta inte för mycket åt dig av det du läser och bestäm dig inte enligt det vad andra säger. Det finns alltid både positiva och negativa kommentarer om olika saker och visst kan det vara bra att få läsa av både och, men bra att komma ihåg att bara för att någon annan inte gillar ett ställe och säger bara dåliga saker, så betyder det inte att du upplever det på samma sätt. Det märkte jag när jag läste olika kommentarer om Aruba att det fanns de som älskade Aruba och hade bara bra saker att säga, men så fanns det de där som bara hade negativt att säga. Det är ju alltid frågan om hurdan resenär man är och vad man vill ha utav sina resor.

Det som många negativa kommentarerna handlade om var att det är en liten ö och det är dyrt (menad endast för amerikanska turister...). Men det fanns andra som svängde de här negativa sidorna till positivt; härlig liten ö och du hinner uppleva allt du vill där (känns inte stressigt och att du inte hinner med allt du vill) och att såklart är priserna lite högre, men det är ju inte Asien så vad förväntar sig folk? Det här är precis sådana saker vi är förberedda på.

Den här gången åker vi ju på en sådan resa där vi vill slappna av, uppleva lite och få se något nytt (Jonas har aldrig varit längre bort än Europa) och vi vill besöka ett ställe dit vi inte kommer att resa med vänner eller familj. Vi har ju funderat på andra ställen också, men vi kom fram till att många av de andra länderna vi tänkt på så kan vi resa till med familjen eller vännerna och många ställen kanske vi vill resa till sedan när vi själv har barn. Därför lät Aruba perfekt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.