tisdag 20 mars 2018

ARUBA HONEYMOON NR 2 (part 4)


Vi hade flera dagar tid att ligga på stranden, leka i sanden, öva brygga, ligga i vattnet och bara slöa.


Det skönaste var nog att bara ligga i vattnet. Vi låg knappt alls på stranden utan vi var i vattnet nästan hela tiden.


Ena dagen gick vi till början av stranden till restaurangen som fanns där. Jag drack deras egna iste, som var osötad och jag tyckte nog inte att den smakade så extra. Fint glas ändå!


Vi tog bara "små rätter" där, dvs. batatfranskisar som var en sidedish (kostade kanske max 4 dollars) och så åt jag fishsliders, alltså två små hamburgare med fisk och sallad.




Märks det att jag gillar min glass? Hihi, vi gick och shoppade en dag och bestämde oss för att ta en drink och glass med färsk voffla i ena caféterian vid shoppinggatan. Det började regna när vi satt där så vi fick fort hoppa till ett annat bord under parasollet. Regnet varade i kanske max 5 minuter och så var det förbi.


På vändagen klädde vi oss fint och åt trerätters middag på samma ställe där vi åt första kvällen. Vi delade på garlic shrimps till förrätt.




Till huvudrätt åt jag seafoodpasta med all the seafood they have, så i min pasta hade jag bläckfisk, räkor, någon vit fisk och musslor. Den här gången blev jag lite besviken, för den hade inte så mycket smak. Eller nog hade den smak men inte tillräckligt speciellt, så den här portionen var nog den tråkigaste jag åt på hela resan. Orkade ju inte heller äta nära på ens halva portionen, men jag tyckte det var bra att där fanns massor med fisk och seafood, så åt så mycket av det som jag orkade.


Jonas åt en biff, mums! Tur fick jag smaka på den också..!


Jonas favoritdrink under resan var jordgubbs mojito.




Det var ju som sagt vändag så där gick också förbi två killar klädda till Cupid och delade ut rosor, så jag fick nog en blomma på vändagen, hihi. Till efterrätt tyckte de att vi skulle ta deras Valentines surprise! De ville inte berätta vad den innehåller, så vi fick en liten överraskning när de kom med en stor tallrik full med en massa olika sötsaker. Här fanns en shot med något sött, creme brulé, glass, de där bruna strimlorna som smakade lite som tippaleipä och sedan jordgubbar doppade i choklad.


När vi åt efterrätten så började det ösregna. Vi satt under tak, men det var helt som om någon skulle ha hällt från ämbar vatten, så det började nästan svämma på golvet. Alla andra kunder flyttade sig in i restaurangen och servitörerna var flera gånger och frågade oss om inte vi vill flytta in, men inte blev det ens så svalt fast det regnade och vi skämtade att vi är ju från Finland så lite regn är ingenting för oss. Till och med ägarna kom och pratade med oss och undrade över varför vi ville sitta utomhus, haha. När vi sedan skulle gå hem så började det igen regna, så vi fick stå under ett tak en stund, men sen bestämde vi oss för att ändå bara springa hem i regnet (i vit klänning och klackskor), för vad gör det att bli lite våt? Vi skrattade, sprang och blev lite våta, men vi överlevde! 😅

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.