måndag 24 juli 2017

MIN BRUDKLÄNNING


Min klänning är unik och gjord just för mig, min pappas fru har sytt den åt mig. Det var ett häftigt projekt åt henne, då hon inte har utbildning eller gjort något liknande förut, men hon var färdig att ta utmaningen. Första tanken var att den ska ha hjärtformat halshål och den ska vara mermaidmodell, men utan axelband. Senare under processen beställde Milla de här glitter detaljerna och efter några försök och funderingar så blev det ändå så att klänningen fick axelband och glitter där nere vid spetskanten. Jag är supernöjd med klänningen! Jag hade inte kunnat tänka mig att den skulle bli så här och jag är nog så nöjd.


Det som har varit lite utmanande har varit min viktminskning under tiden då Milla sydde klänningen. Några gånger fick hon förminska den och sy in den och till sist hade hon gjort det så mycket redan att hon inte längre kunde göra det, så jag måste försöka hållas i samma storlek den sista tiden. Lite lös var den på mig ännu på bröllopsdagen, men det var bara så pass lite att jag kunde vara bekväm i den och att den inte spände. Vi hade också länge svårigheter med vad jag ska ha under klänningen. Jag hade köpt en figursydd underklänning, men den gjorde konstiga former åt mig och gjorde mig nog inte alls mindre och slimmare. Sedan var tanken att jag har endast sådan "bh" man limmar fast, som inte behöver läggas fast på baksidan, för då såg det bäst ut bakifrån. Men sen igen när jag tappat vikt så har jag tappat så mycket från brösten, så med endast sådana så såg jag så väldigt platt ut, haha. Så till sist blev det att ha en vanlig bh utan axelband.

Men klänningen var nog jätte bekväm och så enkel och lätt att ha på, fast jag behövde hjälp varje gång jag skulle gå på wc, för jag måste ta bort hela klänningen då. Men på natten hade jag sedan en annan helt vanlig, kort spetsklänning på mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.