fredag 24 juni 2016

BELGIEN - BRYSSEL


Så här såg många dagar av vår interrail ut; vi stod på någon tågstation med rinkka på ryggen. Här är vi på någon tågstation påväg från Paris till  Bryssel. Tror att vi var på Belgiens sida här redan. Sällan hamnade vi heller vänta så länge på tågstationerna.


Och så här såg våra tågresor ut. Vi köpte lite vin eller annat att dricka och så något smått att äta. Här hade vi rödvin, brieost, vitlöksfärskost och croissanter. Mums, något smått att tugga på under tågresorna.

Vi var framme i Bryssel också mera mot kvällen, så vi gick endast ut och äta på en restaurang bredvid vårt hotell före vi sedan gick och sova. Hotellet vi hade i Bryssel var jätte fint. Alla hotell vi bodde på under vår interrail kostade 20-30e/natt per person, så billigt bodde vi, men hade ganska bra tur med priser och fina hotell.

Min massiva pastaportion med skaldjur. Orkade knappt äta en tredjedel, haha.



När vi var i Belgien måste vi såklart äta belgiska vofflor! Omnomnom! Och en annan viktig sak vi ville göra i Bryssel var att gå och shoppa till Primark. Och där gick vår tid sedan, haha. Vi fyndade båda massor i Primark, så att våra rinkkor blev riktigt proppfulla. Tur åkte vi efter Bryssel till Jonas mamma, för där kunde vi sedan lite lämna kläder som vi inte behövde mera, för att få mera rum i rinkkan. Vi hade ju såklart packat för mycket kläder med oss...

Bryssel var en helt ok stad, men tyckte inte alls om det när det låg så mycket folk på gatorna. De tiggde och sov där ute med sina barn, mitt i centrum. Det var obehagligt att gå förbi dem när de tittade på dig med sina stora ledsna ögon. Annars också hade de jätte mycket skräp och sopor på gatorna, så det luktade ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.