torsdag 30 juni 2016

ITALIEN - VENEDIG



Oih Venedig... Efter Milano åkte vi till Venedig där vi stannade två nätter. Vi hade ett helt okej rum, med gemensam badrum med de andra som bodde på samma våning. Fast vi såg aldrig någon annan som bodde där. 




Första kvällen gick vi ut och äta vid vattnet, pizza igen såklart. Där var så fint och mysigt så vi satt där i några timmar och drack vin. Vi beställde också en tiramisu som vi delade på, nami nami, fast tiramisu är inte något jag gillar så särskilt mycket.


Nästa dag gick vi och gå runt i Venedig. I Venedig är det onödigt att röra sig med buss eller bil, utan man ska gå i labyrinten eller åka gondolibåt. Gondoli provade vi tyvärr inte, för det var helt sjukt dyrt. Det skulle ha kostat 80e för att åka runt 30 min, så det tyckte vi inte var värt det. 



Venedig var ett fint ställe! Ett av de finaste vi besökte under vår interrail. Fast där fanns inte så mycket att göra, men själva stämningen där var skön och mysig. Att sitta och dricka vin på en liten gata, att gå runt och se på alla fina hus... Rekommenderar Venedig!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.