fredag 5 juni 2015

GLASÖGON OCH KÄNDISAR

Tyvärr har jag bara två usla telefonbilder att bjuda på. Lite nytt att berätta; jag har skaffat glasögon! Haha, jag som svor att jag aldrig vill ha glasögon och min syn ska aldrig bli dålig. Japp, det gick inte riktigt så.

Bestämde mig sist och slutligen att gå på syngranskning, för har märkt redan en längre tid att jag ser inte så jätte långt. Det har inte stört mig så mycket, men ibland i butiken har jag blivit yr och när jag varit på kurs och suttit i ett klassrum så har jag inte sett så bra till tavlan. Så fick mig själv sparkat på syngranskning och där fick jag veta att jag har -0,5 i båda ögonen. Så hon rekommenderade glasögon för mig när jag kör bil.

Underligt nog blev jag lite ivrig med tanken på att skaffa glasögon. Det finns ju så otroligt många olika! Så vi gick en dag till Nissen med Jonas och provade säkert en miljon olika tills jag bestämde mig för de där. Ljus bruna, simpla, lite nördiga och större, men tyckte de passade väl helt bra på mig. Det känns inte så konstigt heller att ha på dem, för det är typ som solbrillor. Med mindre glasögon blev jag störd på när jag såg dem hela tiden när jag hade på mig dem. Så de här känns bra på huvudet. Behövde inte heller betala mera än tjugolappen för dem, för fick ett gåvokort värt 80e.

Vad annat? Jo, jobbar och tränar och skriver på gradu. I dag på jobbet träffade jag Katri Helena och fick prata med henne en stund. Om vår papegoija på jobbet, hahah. Hon såg nog otroligt vacker ut för sin ålder! Och verkade jätte trevlig. Och så filmade de Maajussille morsian där, så serverade kaka för maajussin och hamnade väl med på film. Får se när det spelas i slutet på juli.

Nu hoppa i duschen efter ett svettigt pass på gymmet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.