måndag 22 juni 2015

MIDSOMMARENS STRANDFEST

Jag hade en helt toppen midsommar i år! Torsdagen åkte vi på dagskryssning till Tallinn med Jonas, Jontte och Joni. Firandet började alltså redan halv 8 på morgonen, haha. På fredagen firade vi hos min syster. Vi åt god mat, såg en kokkobrasa och satt kväll tillsammans.

På lördagen siktade vi nosen mot Isnäs. Lite oroliga var vi då det regnade på morgonen och vi hade planerat en strandfest. Hmm, men vi hade bästa turen för just då vi kom ner till stranden så sken solen och det blev jätte varmt!
Vi spelade beerpong och flip-the-cup och såklart åt vi grillmat, lyssnade på bra musik och dansade lite mellan varven. Vi spelade flickorna mot pojkarna och det började alltid så att vi flickor ledde, men till sist fick pojkarna fast oss. Minns inte, men tror nog vi vann ett spel iaf, men pojkarna var nog till sist vinnarna i alla spel, hahah.


 Inte så lätt att försöka ta en gruppbild på oss alla, heh.Jag hade jätte roligt hela midsommaren! Tycker den här midsommaren var jätte lyckad och gav mig många fina minnen. Igår hann vi ännu åka en sväng runt till familjen i Isnäs och Forsby. På kvällen när vi kom hem med Jonas, så ville vi ännu njuta av det fina vädret så vi gick ut och gå i två timmar. Vi gick till en skog och satt där på berget i en halv timme och bara njöt av solen! Det var så perfekt! Härligt slut på midsommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.