måndag 29 maj 2017

HITTADE SKOR TILL BRÖLLOPET


Hittade skor till bröllopet när vi var till Jumbo. Hittade både klackskor och sedan ballerinas jag kan ha med min korta klänning jag ska ha på mig på natten. Jag har alltså nog inte ännu köpt en kort klänning till natten, men beställde en från Zalando och den borde komma den här veckan, så hoppas den passar. Jag vill alltså byta klänning sedan senare, för det kan hända att det inte är så bekvämt att festa loss i min brudklänning då den är mermaidstil och figursydd. Dessutom klarar jag inte av att gå på wc utan hjälp, så bättre att ha en annan på natten.

Jonas hittade också sina skor från Skopunkten, så vi fick egentligen de där vita skorna gratis. Betalade alltså bara för de där rosa skorna. Handväskan hittade jag redan några månader sedan från Glitter tror jag.


Jag hade nog inte tänkt mig köpa vita klackskor, utan skulle ha velat ha rosa klackskor som jag sedan kan använda pånytt igen, men har inte hittat någonstans sådana jag ville ha. De här hade passligt liten klack och de var riktigt bekväma på också. De ser nog riktigt ut som bröllopsskor, så får se vill jag spara dem efter bröllopet eller säljer jag dem vidare. Jag vet inte om jag kommer att använda dem efter bröllopet?


Jag ville köpa en ny väska, fast det egentligen är ganska onödigt då jag inte går runt med en väska på bröllopsdagen. Men vill ha telefonen och läppglans i en liten och söt väska, som jag dessutom kan använda efter bröllopet också.


Jag ville inte ha vita ballerinas och dessutom har de här riktigt liten platå så tror de inte blir så smutsiga och förstörda när jag går med dem hela natten. Spets ville jag ha, för jag vill också ha en klänning i spets.


Vi hittade också bestmännens flugor när vi var och shoppade. Konstigt nog hade ingen kostymaffär rätt färg på flugorna, utan till sist hittade vi de här i H&M. Precis rätta nyansen jag ville ha, men såklart fanns det inte fem stycken i just den H&M vi var så vi fick börja ringa runt till olika H&M butiker i trakten. Tur nappade det ganska fort och en H&M kunde lägga undan fem stycken åt oss och det var inte så långt från Jumbo, så vi hann ännu köra dit och hämta dem.

Nu behöver bestmännen ännu hitta byxor och västar och Jonas behöver sin kostym. Det är något pojkarna får fara och köpa tillsammans. Snart börjar vi få brått, det är bara en månad kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.