måndag 15 maj 2017

SURPRISE BIRTHDAYPARTY


På lördagen ordnade vi surprise birthdayparty åt Nea, som fyllde år på söndagen. Hon visste alltså inte om festen, utan hon trodde att de skulle komma till oss och äta middag med Topi, men här var några vänner och vi hade dekorerat hela lägenheten med kalaspynt och så hade vi kalasmat bordet fullt. Hon fick en kalashatt och så sjöng vi åt henne då hon fick blåsa ut ljusen på kakan.

Vi hade alltså orsak att klä upp oss igen och fira med fest och utgång.Lägenheten hade vi dekorerat med girlanger och ballonger, så som det hör till på kalas. Hon fick en kaka med ljus, hemgjord pizza och pasteijer och såklart bål. Jonas hade gjort två olika sorters pasteijer, ena med maletkött och andra med spenat och fetaost. De med spenat och fetaost var nog så goda att de tog ganska fort slut. Joni hade bakat två olika sorters pizza och Ale hade bakat en morotskaka. Bålen blandade jag ihop av pisang, malibu, brännvin, ananasjuice och färsk citronsaft. Den smakade bra och jag var helt i onödan orolig att den inte skulle bli uppdrucken, för den tog nog slut efter någon timme.
Kalasmuggar och sugrör såklart! Cocktailstickor med basilika, tomat och mozzarella gick också bra åt. Det är så simpelt kalasmat som nästan alla gillar.


Vi satt hos oss till halva natten och så tog vi taxi till Kliffa & Klubi. Senast jag var där så var jag inte alls på klubbsidan, så nu ville vi alla se den sidan och dansa. Fast det är litet så är det nog mycket mysigare och bättre än La Fiesta, så jag kommer nog mycket heldre att gå dit härefter.

Vi hade en skojig kväll med mycket skratt, spel, sång och dans. Precis som det ska vara på kalas! Födelsedagsbarnet var mycket nöjd över sin fest och sin gåva hon fick av oss. Det var en lyckad överraskningsfest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.