tisdag 10 oktober 2017

HEMMA HOS OSS


På veckoslutet storstädade vi hemma. Vi tapetserade också om i köket (visar bild i nästa inlägg). Det känns så skönt att få storstädat hemma och annars också piffa upp hemmet lite. Jag köpte nya gardiner till vardagsrummet också och det ger också en helt annan känsla med nya gardiner. Jag vill ännu hitta nya dynor som skulle pigga upp soffan lite, men hittade varken i Jysk, Hong Kong eller Tokmanni sådana jag ville ha. Måste säkert gå och titta till Hemtex eller Ikea, men det får bli senare på hösten.


Ännu har vi inte hittat ett sådant vardagsrumsbord som vi vill ha, men vi har kommit på nya planer med tvbordet. Småningom får vi små förändringar här hemma, men nya projekt dyker upp hela tiden. Det som tycks vara det svåraste projektet är att hitta spegelskåp till tamburen. Alla ställen vi har frågat ger deras bästa erbjudanden som ligger kring 700e. Vilket vi tycker är löjligt för två smala skåp med spegel. Billigare skulle vi få skjutdörrar, men när det är frågan om så små dörrar så vill vi inte ha skjutdörrar utan vanliga skåpdörrar. Så får se när vi kommer att hitta en lösning med det problemet.



Till nästa tror jag att vi kommer att köpa lite nya möbler, sen när vi har igen lite extra pengar att lägga på hemmet. Men vi ska ju åka till Cypern på lördagen, så vi tar och funderar på hemmet igen efter resan. Dessutom har vi i planerna en resa till Oslo och en kryssning ännu här på hösten och början av vintern, så får se hur långt våra plånböcker töjer.

Tänk vad mycket skoj man kunde göra om man vann på lotto....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.