tisdag 10 oktober 2017

KÖKSTAPET

Så här såg köket ut FÖRE


En helt fin tapet, men inte riktigt i vår stil och smak. Så därför ville vi sedan tapetsera om. Vi ville ha randig tapet och vi hittade en som såg i butiken ganska bra ut, med vita och glansiga ränder och dessutom var tapeten på REA! Så här blev det och se ut:


För det första så var tapeten dålig kvalitet. Det bara inte gick att få den att bli snygg på väggen och alla skarvar syntes. Tapeten var liksom slät och nästan som glansigt papper. Till det andra så såg man ränderna endast från sidan. Rakt framifrån såg tapeten vit ut, vilket gjorde att det såg ännu hemskare ut då man såg att det var tapet och inte som en vitmålad vägg.


Det här fick vi leva med nu några veckor. Vi gick nog dagen efter och köpte ny tapet, men vi har inte haft tid att tapetsera förrän nu förra veckoslutet. Så här blev SLUTRESULTATET:


Vi valde i stället en grå tapet med ränder. Det är vi jätte nöjda med för den passar mycket bättre där.


Den här tapeten var också enklare att få på väggen och den ger en helt annan effekt när varannan rand är glansig och varannan har en mer skrovlig yta. Ibland ser det lite mera silvrigt ut också.


Nu ser köket iaf ljusare ut och det är mera i vår stil. Kanske vi lägger upp några tavlor eller en hylla högt upp, får se, måste låta den tanken bubbla en tid. Nu har vi fått alla väggar målade och tapetserade som vi ville ha. Gästrummet tror jag inte vi kommer att göra någonting åt, för det är helt bra så som det är. Ifall det någon gång skulle råka bli barnrum, så då kan vi fundera om. Men jag tror nästan inte att det kommer att bli något barnrum. Jag tror nog vi hinner köpa hus före barnen föds. 😉


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.