måndag 23 november 2015

PEDAGOGIE MAGISTER!

Här ser du en färdig klasslärare med pedagogie magisterexamen! Äntligen är jag klar med studierna och har fått mitt betyg i handen. Skööööönt. Allt gick sen till sist så långsamt att när jag äntligen sedan fick pappren så suckade jag bara. Fick inte någon desto större lättnadskänsla eller hoppa-av-glädje-fiilis. Men visst är det skönt att nu är studierna för min del slut och nu kan jag jobba och på våren ansöka om fastanställning. 

Jag fyllde 24 år igår, så på lördagen firade jag min födelsedag och examen. Hade familj och vänner hem till oss på födelsedags/examenskaffe. Fick många fina gåvor och det var roligt att fira det tillsammans med de nära och kära.

Jonas gav mig ett härligt guldigt hjärta med diamanter! Ett så vackert och fint guldsmycke att ha runt halsen. Jag älskar det och han vet nog precis min smak! Han köpte blommor och smycket åt mig genast då jag fick pappren hem, så fick jag ännu skilda födelsedagsgåvor. Han bjöd mig på bio och se på Hungergames och så fick jag en ny härlig parfym.

Veckoslutet gick åt till att baka och kalasa. Allt gick jätte bra åt och blev knappt något kvar alls! Vi hade bakat egna pepparkakor, två vitchoklad ostkakor, kalkonwraps, pepperoni-pesto trianglar, laxknappar, kex och så bjöd vi på kaffe och glögg till dricka. Huset var fullt med gäster och vi satt ännu sent och drack glögg med några vänner.

På söndagen bjöd Jonas mig på sushi och så gick vi till Coffeehouse med syrran och hennes familj. Söndagen var en skön och slö dag.


Och tack till er som läst min blogg och köpte något av det jag önskade! :D
Jag fick bland annat en osthyvel, te, pengar, hudvårdsprodukter, party lite glaslykta, bio, syrran ska bjuda mig på spa och Lotta ska bjuda mig på brunch och bio! Så många fina upplevelser också! Har härliga vänner och familj <3

2 kommentarer:

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.