söndag 11 september 2016

BADRUM

Vårt badrum är stort och rymligt. Vi är de enda i detta husbolag som dessutom har bastu, men vet nog inte hur de andra badrummen ser ut. Allt är nytt renoverat, men får se ifall vi vill ändra något senare. Vi har funderat på att byta spegelskåp eller fixa någon till lampa vid spegelskåpet, för just nu är där ganska mörkt att till exempel sminka sig. Vi har också funderat på att kanske lacka taket med vitt, så skulle badrummet se ljusare och större ut. Men just nu är vi nöjda med det här.



Jag gillar det att vi har en liten hylla överom wcbyttan, för där kan jag ha korgen med wcpapper och lite doftljus. Roligt att kunna ha lite fina prydnader i badrummet också. Speciellt nu när det blir höst och vinter, så tror jag att vi kommer att bada bastu lite mer och då är det mysigt att bara ha ljusbelys. 
Duschen är superskön! Vi har alltså två olika, den övre som är större och det "regnar" ner, och sedan den där handduschen som också går att ändra på hur vattnet rinner. 

Bastun är passligt stor för oss och den ger jätte bra bad! Vi har badat några gånger och det blir nog så skönt och varmt där fort. Får såklart fundera ifall vi någongång sedan fixar något skydd vid spisen, för just nu går det så där när det är bara vi vuxna som badar, så vi förstår att vara försiktiga. Men den dagen vi har så stora barn att barnen är med i bastun så måste man ju se till att inte barnen går nära spisen och rör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.