måndag 11 september 2017

JOUTSA


Efter att jag kommit hem från Repovesi med jobbet, så packade vi sakerna i bilen och körde och hämtade Freddie och Emma. Vi styrde nosen mot Joutsa stugan den fredag kvällen, fast det skulle bli sent och vi inte skulle hinna göra så mycket den kvällen mera. På bilresan fick vi iaf beundra fina solnedgången och lyssna på musik och prata dittan och dattan. När vi sedan kom fram typ elva på kvällen så satt vi bara och umgicks den kvällen, tills vi blev för trötta och gick och sova.


Nästa morgon sken solen en stund på morgonen, men när vi sedan körde till Joutsa centrum för att möta upp de andra så hade det redan blivit mulet. Vid Joutsa Citymarket träffade vi sedan Prillan, Nea och Topi. Vi handlade mat så att vi skulle ha klarat oss flera dagar, fast vi var där bara till söndagen.

Lördagen hann vi med mycket stughäng, bland annat ro båt och fiska, spela beerpong ute, laga mat, bada bastu, simma i sjön, ha brasa i lusthuset, lyssna på musik, spela kortspel och grilla marshmallows vid brasan.


Vi var modiga och simmade i kalla vattnet, men det var så otroligt vacker solnedgång så vi hade så mysigt och livet var bara för härligt den stunden för att hinna bry sig om vattnets temperatur.


Det är alltid så vackra solnedgångar i Joutsa vid stugan. Alltid får man beundra hur vackert det kan vara!


Tur hade vi också en duktig fotograf, som fick vackra minnen åt oss på den kvällen.


Nästa dag fick vi igen vakna till solsken och äta frukost tillsammans. Vi hann inte så mycket mera på söndagen annat än städa och äta frukost, vilket var nog lite synd för det blev så fint väder att det skulle ha varit mysigt att ro lite båt igen och bada bastu på dagen och simma i solskenet. Men det tar ändå ca två timmar att köra därifrån, så vi nog bara packa iväg oss. Nästa sommar vill jag nog åka dit flera gånger! Älskar det här stället!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.