lördag 30 september 2017

KROPPSNACK


I dag tog vi måtten och bilder på oss, för att se hur det gått. Senaste foton och måtten tog vi på oss i slutet på juli, alltså efter bröllopet och bröllopsresan. Jämfört med de måtten och fotona, så har inte så mycket ändrat. Någon cm från midjan hade minskat och ryggmusklerna hade blivit lite mera synliga, men annars inte så mycket åt varkendera håll. Vilket egentligen är helt positivt, med tanke på att kosten har inte varit så speciellt bra och vi har haft en hel del fester på veckosluten. Jämfört med måtten och vikten FÖRE bröllopet, så har det nog gått lite åt sämre hållet, men det ska vi inte fundera så mycket på nu. För nu bygger vi ju också hela tiden mera muskler, så det går inte på samma sätt att kolla på måtten, för visst kan det komma mera cm när musklerna blir större, så målet är ju inte att alla mått minskar hela tiden.

Om en månad är det exakt ett år sedan vi tog första måtten och bilderna. Då ska vi ta nya bilder och mått och jämföra vad som har hänt under ett år. Det kommer nog att bli intressant! Har ju nu redan sett så mycket skillnader på ett halvt år. Mitt ansikte har blivit betydligt smalare och överlag har jag blivit fastare och "smalare". Jonas resultat är nog också helt otroliga! Han har nog fått så snygga muskler på armarna, ryggen och benen att det ser nog häftigt ut att se på hans förändring på ett år.

Nu är det dessutom bara två veckor kvar tills vi ska på resa! Jag tror nog inte jag hinner bli riktigt i den formen jag hade tänkt mig, för vi har i dag igen fest på schemat och det blir igen alkohol och skräpmat, vilket gör att jag igen nästa vecka kommer attt vara svullen och i dålig form. Men det är inget att ta stress över, för jag har fortfarande tänkt mig att jag vill leva så som jag tycker känns bra och inte stressa över kosten. Jag har inte som mål att bli någon vältränad och superhälsosam, utan bara så att kroppen mår bra och att jag känner mig snygg och stark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.