tisdag 26 september 2017

RÖDBETA


Igår och i dag har vi ätit soppa gjord på rödbeta, lök, vitlök och morot. Kylskåpet börjar bli tomt, så vi fick använda det vi hade och göra det till en soppa. Med soppan åt vi grönkålschips och rostade pinjenötter. Fast soppan saknade grädde och i mestadels bestod av rödbeta, så blev den riktigt god och grönkålschipsen och pinjenötterna gjorde den lite extra god. När det börjar vara så höstigt ute, så är det gott med lite grönsakssoppa till middag.

Grönsakspurésoppor är så enkla att göra varierande, så att man inte tröttnar. Det är lätt och enkelt. Speciellt efter ett veckoslut efter fest med alkohol, restaurangbesök, efterrätt, pizza, godis och annat mindre hälsosamt så är det skönt att äta några dagar lite lättare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.