måndag 23 februari 2015

IT'S LOVE

Varnar er att det kommer ett klyschigt och äckligt sött inlägg om hur lycklig och kär jag är. Så sluta läsa nu ifall du bara vill börja spy när du läser äckligt söta saker. För det här kommer att vara sockersött!

Jag vet inte vad som hände, förstår inte det ännu heller. Har börjat tro att kanske vi är soulmates, så klyschigt som det låter men när vi visste genast att vi vill vara med varandra resten av livet. Jag visste genast och kunde genast se en framtid med J. Och det är inte alls lik mig, för jag brukar ha en stor mur som skydd och släpper ingen nära utan att ha blivit helt säker på att personen är värd det.

Det var inte kärlek på första ögonkastet, men det var kärlek vid första kyssen. Efter det blev mina ben spaghetti, jag svävade runt molnen och jag kunde inte se något annat än honom. Jag funderade i flera dagar att vad är det här, hur kan det kännas så här att det är ju inte normalt. Inte kan man ju bli kär på en dag! Jag ville ge det tid och ta reda på att är det bara en stor förtjusning eller är det kärlek. Det är kärlek. Redan efter att jag inte sett honom på några dagar så insåg jag att jag är kär, men jag vågade inte berätta det för någon. Jag menar, vem skulle tro mig om jag säger att jag på allvar är kär i en kille som jag sett i en vecka?

Quotes
weheartit.com


Allt känns så naturligt och härligt med J. Vi skrattar tillsammas hela tiden, vi lagar mat, städar, handlar och är barnsliga tillsammans. Vi kan avsluta varandras meningar och vi vet vad den andra tänker på. Så klyschigt och filmlikt som det låter så är det sant! Jag vet vad han ska säga just före han säger det. Och det händer hela tiden. Vi förstår varandra och vi har samma drömmar och tankar om framtiden. Vi vill resa, gifta oss, skaffa barn och bygga ett hem tillsammans. Livet känns lätt men samtidigt spännande med honom. Han är romantisk, omtänksam och han får mig att känna mig som den vackraste och finaste personen i världen. Jag smälter när han inte kan sluta se på mig med hans otroligt fina bruna ögon. Han får mig att le med endast en blick och jag känner mig älskar precis varje stund.

True 💙
weheartit.com

Kanske det är så här för att allt är så nytt och vi är nykära, vem vet. Men jag tror nog att vi är menade för varandra och att vi alltid kommer att vara så här kära. Det bara känns så. Kan inte förklara... Men jag tror att när man träffar den rätta så känner man bara det. Det säger liksom klick och så vet man. Ni som är tillsammans med era soulmates förstår säkert mina känslor och vad jag försöker få sagt. Det bara känns så rätt och att det finns ingen annan i världen som skulle få dig så här lycklig och kär.

Don't ever let him or her go
weheartit.com

3 kommentarer:

 1. Yup, I know the feeling. :)

  SvaraRadera
 2. Nise12:57

  Jepp, så e de nog varje dag, t.o.m. efter några år ;)

  SvaraRadera
 3. Hihi, vi e nog lyckostar ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.