måndag 6 april 2015

PÅSKEN



Oj vad det har varit skönt med påskledigt! Har hunnit slöa, ta det lugnt, men också äta gott och träffa folk. Vi klädde också ut oss med Jonas och påskade hos syrran i Vålax, hihi. Där åt vi påskmiddag med hela hennes familj och så kom pappsen dit med Milla och tonåringen. Lördagen åt vi påskmiddag i Forsby, men kvällen åkte vi igen ner till Vålax och spenderade natten där. Fast det blev nog en kort natt för vi satt sent uppe och spelade bordsspel.

Söndagen var riktigt slödag, men vi gick ut och äta med Jonas och satt sedan kväll med Lotta. I dag har vi haft huset fullt med gäster, då Ida, Marcus och lilla Charlie kom på besök och medsamma bjöd vi Nise, Lotta och Tomppi hit på kaffe också. Dåligt kaffe hade vi att bjuda på men tur hade Jonas bakat goda peanutbutter cookies vi kunde bjuda på. Det var roligt att sitta alla och prata och leka med lilla Charlie. Dagen gick fort igen och så var påskledigheten slut, blää.

Tur blir det bara fyra dagars arbetsvecka, och som tur är inte vappen så långt borta så får vi lite längre ledigt igen. Tycker veckosluten bara flyger iväg och vi hinner knappt göra något alls!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.